Våra Partners

Sedan 2010 har vi drivit professionella mentorskap projekt för nyanlända i Sverige. ‘Integration in Sweden’ var erbjuden möjligheten att specialisera inom mentorskap och integration med stöd av regeringen genom att testa ett projekt inom professionellt mentorskap.

Sedan dess har vi expanderat vår kunskap om mentorskap för immigranter som jobbar hos olika organisationer såsom svensk regering, kommuner och arbetsförmedlingen.

Vi var allra först med att skapa sådana projekt och vi är nu piloter i denna bransch. Olika organisationer som befinner sig utomlands kontakter oss för att få råd om hur man startar och driver en mentor program och förbättra integration av nyanlända, samt får vi förfrågan om samarbete möjligheter.

Vi är gärna öppna för samarbete och utbyt av information. Just nu har vi samarbetspartners som också forskar/tacklar mentorskap och integrationsfrågor i Sverige och Europa.

Är ni intresserade att bli vår partner, eller få rådgivning, hjälp att skapa program och träning för mentorer och andra personal? Ni är välkomna att kontakta oss.

 

Våra samarbetspartners:

EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_700

Hartz University for applied science

 

partners 2